Each week we test your Smoochie Pooch stylist knowledge with our Guess The Groomer game!

For your chance to play just visit Smoochie Pooch on Facebook on Fridays. 

We’ll post the answer on Saturdays!

QUESTION 1 – 12/11/18

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: A.) Natalie!

Natalie has won multiple awards for her amazing grooming skills and knowledge, but she is also accomplished in archery. In 2000, she was even ranked 15th in the US for her age group! If you have been fortunate enough to have her as a stylist, you’d know that Natalie’s grooms are always bullseyes.

QUESTION 2 – 12/18/18

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: B.) Megan!

The proud pet parent of “Zoe” and “Xena” is Portage stylist Megan. Megan’s favorite part of working at Smoochie Pooch is getting to see all of the different dogs, but she also has three dogs of her own: “Zoe” and “Xena” (German Shepherds) as well as a Schnoodle named “Roxy”!

QUESTION 3 – 1/4/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: D.) Jen!

Jen has had pets in her life and at 16 she took on her first job was working at a small pet store. She then started bathing and eventually worked her way up to grooming; which she has been now for fifteen years.

QUESTION 4 – 1/11/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: C.) Kim!

Kim graduated from the Academy of Dog Grooming Arts in Arlington, Illinois in 2007, but has always had a desire to absorb as much valuable information as possible to ensure the best care possible for your four-legged loved ones. 

QUESTION 5 – 1/18/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: C.) Kimberlee!

Many of the Smoochie Pooch family have a love for and experience with horses, but Minnie’s mom is Northwest Indiana mobile stylist Kimberlee. Along with Minnie, Kimberlee has a lab retriever named Maizee.

QUESTION 6 – 1/25/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: B.) Holly!

Holly keeps very busy with her husband (Jason) and two boys (Colton and Zane) as well as her pet family of a standard Poodle (Moonshine) and paint horse (Oakley). 

QUESTION 7 – 2/1/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: B.) Mary!

Mary brings international flare to the Smoochie Pooch team. From Ireland, Mary has been in love with being around animals since she was a child.

QUESTION 8 – 2/8/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: D.) Elli!

When Elli is not grooming, she enjoys playing with her kids and traveling. She also has a passion for photography, owning her own photography business, which keeps her busy when not making your pet look amazing and competing in grooming competitions.

QUESTION 9 – 2/15/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: A.) Tina!

We at Smoochie Pooch obviously adore dogs, but we also love all animals! Northwest Indiana mobile groomer Tina not only has a white standard Poodle named “Asako” and a red Goldendoodle named “Shinko”, but also two Sugar Gliders named “Salai” & “Ezio”.

QUESTION 10 – 2/22/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: C.) Jordan!

Fort Wayne stylist Jordan keeps busy away from Smoochie Pooch by working with and volunteering at a local humane society but also chasing around her toddler and “Charlie”, her Golden Doodle.

QUESTION 11 – 3/1/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: B.) Amanda!

The Smoochie Pooch family has a variety of outside interests from their passion of making your pets look awesome. Amanda’s “side hustle” has been diving into the world of property management.

QUESTION 12 – 3/8/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: A.) Heather!

We at Smoochie Pooch enjoy unwinding after a long hairy day. Valpo stylist Heather is no different. When taking a break from styling your dog to look amazing, Heather likes getting out to open mics, rocking out to live music, and taking time to meditate.

QUESTION 13 – 3/15/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: D.) Kasey!

Kasey is one of Smoochie Pooch’s newest additions to the groom team. She had three dogs, “Gizmo”; a seven-year-old Dachshund/Schnauzer mix, “Dezzy”; her eight-year old Mastiff/Pitbull mix, and “Mr. Cookie”; her six-year-old Yorkie-poo.

QUESTION 14 – 3/22/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: A.) Jen!

The Smoochie Pooch family has a wide variety of hobbies and interests to occupy their time away from the groom table. Portage stylist extraordinaire Jen is an avid fan of music and enjoys collecting vintage vinyl records.

QUESTION 15 – 3/29/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: C.) Natalie!

We all love sunshine and walks on the beach, but Valparaiso pet stylist Natalie enjoys it while walking her Irish Water Spaniel “Bumper”.

QUESTION 16 – 4/5/19

Click Here To Reveal The Answer!

Answer: B.) Megan!

We all have our own ways of keeping up with all of the energetic and happy dogs. Megan keeps up and keeps sane on her free time by getting to the gym and walking her dogs, two German Shepherds (Zoe & Xena) and a Schnoodle (Roxy), at the Portage lake front.